Janneke Wagelmans/ gecertificeerd stoffeerder ambachtsacademie
geslaagd aan de ambachtsacademie Nederland/ gecertificeerd stoffeerder

Over ons

Stoffeerderij Livrei: voor het stofferen en her-stofferen van meubels op ambachtelijke en moderne wijze! 

Stoffeerderij Livrei is een allround stoffeerbedrijf uit Boxmeer werkzaam in de regio Nijmegen / Venlo.

De stoffeerderij in gevestigd in Beugen, gelegen op bedrijvenpark Sterckwijck Boxmeer tussen Nijmegen en Venlo aan de Maaslijn en A73/A77 en zodoende goed te bereiken. Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen en her-stofferen van allerlei soorten meubels. Wij stofferen meubels in stof, leder en kunstleder op de manier zoals jij dat wilt.

 

(Her) stofferen in eigen meubelatelier

Een mooie designstoel, de stoel die alle herinneringen aan oma naar bovenhaalt, een opmaat gemaakte bank of een vintage ontdekking. Maar helaas, de bekleding niet meer wat het geweest is. Weggooien? Zonde! Janneke stoffeert, repareert en adviseert. Persoonlijk, met oog voor detail en altijd op maat. Ook voor tuin-, camper-, bootkussens en al het andere stoffeerwerk.

Janneke is gediplomeerd meubel stoffeerder aan de Ambachtsacademie!

 

Maar er valt meer te beleven in ons meubelatelier!

 

Kastjemenou Vintage door ‘Ekster’ Janneke

Wellicht is je ook de ekster in het logo opgevallen? Al van kinds af aan duikt Janneke Wagelmans in stapels spullen om er keer op keer weer met iets blinkends uit te komen. Als geen ander weet zij spullen op waarde te schatten en ze op de juiste manier te combineren zodat een plaatje in balans ontstaat. Haar drive? Het reduceren van de afvalberg. Al is het maar een druppel op een gloeiende plaat. Iedere bijdrage is er één. Een bijdrage die jij ook kunt leveren met de spullen van Kastjemenou Vintage!

Producten klaar voor een tweede leven

Geweldige voorwerpen uit de jaren ’20 t/m ’70; klassiekers maar ook gewone gebruiksvoorwerpen. Allen hebben hun bestaansrecht bewezen door er nog steeds te zijn. Wij stoffen ze af, poetsen ze schoon, knappen ze op en zetten ze weer in de spotlights, zoals ze verdienen! Spullen met een verhaal en speciaal door dat vleugje ‘vintage conditie’. Welk product geef jij een tweede leven? Check hieronder ons assortiment!

Bekijk onze laatste vondsten op Marktplaats, daar vind je ons complete en actuele aanbod. Bekijken en ophalen kan, op afspraak, in ons meubelatelier in Beugen nabij Boxmeer aan de Romeinenstraat 7.

Volg ons op Marktplaats, Facebook en Twitter en blijf zo op de hoogte van wat we zoal vinden.